dobroge.tv

Live

Denivelări și pavele sparte după ce utilajele unui operator economic au urcat pe trotuarele proaspăt modernizate. Primăria Constanța susține că știe situația: „Au fost niște condiții: în caz că strică, vor plăti reparația”

12 mai 2023
Publicitate

Denivelări și pavele sparte sau crăpate. Așa arată unul dintre trotuarele proaspăt modernizate din zona Dacia. Se pare că acest lucru s-a întâmplat din cauza unor utilaje care nu aparțin autorităților locale, ci unui operator economic. Imaginile au devenit imediat virale și în mediul online, iar constănțenii sunt de părere că cine a stricat trebuie să și repare.

„Zici că le-au luat la mâna doua astea. S-au pocnit, sunt crăpate. Astea nu țin nici un an”, spune o constănțeancă.

„O să fie alți bani, altă distracție. Pe buzunarele noastre!”, spune un constănțean.

„E de calitate proastă, n-au cumpărat lucruri bune. Peste tot e așa!”, spune o constănțeancă.

În zona Dacia pavelele s-au deteriorat înainte de recepția finală a lucrărilor, însă se pare că de data aceasta nu sunt vinovate autoritățile locale.

Din cauza utilajelor care au ajuns pe trotuar în unele locuri pavelele s-au crăpat sau chiar s-au sfărmât, transmite Elenis Halep, reporter Dobrogea TV.

Utilajul care a urcat pe trotuar aparținea unui operator economic care l-a folosit pentru construirea unei terase chiar în apropierea intersecției de la Dacia. Imaginile au ajuns rapid și pe rețelele de socializare, iar reacția constănțenilor nu a întârziat să apară.

„Adevărul este că nu ne respectăm munca. Amendă nu altceva. Dacă pe o parte se face și pe alta se strică eficiența este zero”, spune o constănțeancă.

„Corect ar fi fost întâi să intre utilajele și după aceea să se facă pavajul. Să suporte cheltuielile”, spune un constănțean.

„A venit o macara foarte mare a intrat aici și a făcut ce se vede sus. Deci dacă de două ori a intrat macaraua vă dați seama că asta nu e pusă pentru mașini, ci pentru pietoni”, spune un alt constănțean.

„Cred că normal ar fi cel care a stricat să vină să repare aici”, spune un alt constănțean.

Autoritățile locale susțin că aceasta situație le este cunoscută dinainte să devină virală și că au luat încă din timp toate măsurile necesare.

„Am vorbit cu antreprenorul și mi-a zis că da, ei au dat acordul să pună acel utilaj cu niște condiții: în caz că strică vor plăti reparația. S-a știut din prima zi că dacă se întâmplă așa ceva vor suporta toate costurile”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței.

Potrivit autorităților, după ce operatorul economic va termina lucrările terasei va primi un deviz de plată din partea antreprenorului pentru înlocuirea pavelelor deteriorate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233