dobroge.tv

Live

NAŢIONAL. Un sicriu frigorific în care se afla cadavrul unui tânăr de 36 de ani a explodat, flăcările au cuprins şi locuinţa familiei. ''Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa''

NAŢIONAL. Un sicriu frigorific în care se afla cadavrul unui tânăr  de 36 de ani a explodat, flăcările au cuprins şi locuinţa familiei. ''Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa''
12 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Incident neobişnuit în județul Bistrița-Năsăud. Un sicriu cu capac frigorific în care se afla un cadavru a explodat din cauza unui scurtcircuit la capac, iar flăcările au cuprins și locuința familiei.

Potrivit observatornews.ro, un sicriu în care se afla cadavrul unui tânăr de 36 de ani a explodat din cauza unui scurtcircuit la capac. Incidentul grav s-a petrecut în satul Pinticu Tecii din comuna Teaca. Potrivit sursei citate, decedatul era un tânăr din localitate. Familia nu a vrut să-l ducă ducă la capelă și l-a ținut acasă într-un sicriu cu capac frigorific, urmând să-l îngroape în acest sfârșit de săptămână. Însă, astăzi, din cauza unui scurtcircuit, sicriul a luat foc, iar flăcările au cuprins întreaga încăpere.

”Nu au vrut să ducă sicriul la capelă. L-au ținut acasă, într-un sicriu cu capac frigorific care a explodat. Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa”,au declarat surse locale. Incendiul a fost lichidat de proprietari.

”Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecțiune a sistemului de aer condiționat al sicriului”,a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița.

Sursă foto: Timp Online

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233