dobroge.tv

Live

Protest al AUR la Parlament. Manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii, George Simion a fost dat jos de pe gard de forţele de ordine - VIDEO

Protest al AUR la Parlament. Manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii, George Simion a fost dat jos de pe gard de forţele de ordine - VIDEO
10 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un protest violent al AUR are loc, astăzi, la Parlament. Manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii care le-au adus la cunoştinţă că activitatea desfăşurată nu îndeplineşte condiţiile legale, însă aceştia şi-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul. Liderul AUR a fost îndepărtat de un jandarm, în momentul în care s-a urcat pe gardul Parlamentului.

În timpul protestului, manifestanţii AUR au strigat: ”Nu cedăm, copiii îi apărăm”, ”Ruşine, ruşine să vă fie”, ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”.

”În legătură cu manifestaţiile aflate în desfăşurare la Palatul Parlamentului, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: În curtea obiectivului, are loc o manifestaţie de protest formată din invitaţi şi membri ai unei formaţiuni politice. În acelaşi timp, în exteriorul curţii, se desfăşoară o adunare publică nedeclarată, formată din alţi membri ai aceleiaşi formaţiuni politice, precum şi simpatizanţi ai acesteia.

Manifestanţilor aflaţi atât in interiorul curţii Palatului Parlamentului, cât si în exterior, li s-a adus la cunoştinţă că activitatea desfăşurată nu îndeplineşte condiţiile legale, însă aceştia şi-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul. Menţionăm faptul că Jandarmeria Română respectă dreptul constituţional la liberă exprimare al tuturor cetăţenilor, cu respectarea prevederilor legale in vigoare”, a transmis Jandarmeria.

Alianţa pentru Unirea Românilor a anunţat că cheamă românii să protesteze miercuri, de la ora 08:00, în faţa Camerei Deputaţilor, împotriva adoptării de către majoritatea parlamentară a PL-x 145/2023, proiectul cu privire la Observatorul Naţional al Copiilor.

”Acest proiect de lege a fost adoptat în spatele uşilor închise în comisiile de muncă şi sănătate din Camera Deputaţilor pe repede-înainte, fără niciun fel de dezbatere, fără niciun fel de transparenţă, iar Miercuri va fi supus adoptării Parlamentului”, spunea AUR într-un anunţ pe Facebook.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233