dobroge.tv

Live

Fântână arteziană, pe străzile Constanței

12 octombrie 2020
Publicitate

Fântână arteziană în mijlocul străzii. Apa caldă a țâșnit dintr-o conductă într-un cartier din Constanța. Jetul a fost atât de puternic, încât apa acoperit clădirile și mașinile din zonă. O echipă RADET a ajuns la fața locului și a remediat situația.

Avarie majoră pe rețeaua termică la Constanța. Un uriaș jet de apă cală, care țâșnea cu o uimitoare putere, s-a format în fața unor blocuri de pe strada Unirii, acoperind imobilele și autoturismele parcate în zonă.

Înălțimea geizerului depășea înălțimea blocurilor de patru nivele din cartier. Locatarii au alertat Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice, care în scurt timp a trimis o echipă de intervenție la fața locului.

Muncitorii și-au dat imediat seama că este vorba de o fisură apărută la o conductă de transport apă caldă. Echipajele RADET au reușit să închidă vanele și astfel, au oprit apa. Au izolat, apoi, astfel zona și au început repararea conductei avariate.

Muncipiul Constanța, a preluat, în 2019, de la CET, rețeaua de transport agent termic primar. Conductele sunt vechi, de peste 40 de ani. Între timp, primăria Constanța derulează un proiect în valoare de 49 milioane de euro pentru înlocuirea rețelei de transport agent termic. Până atunci, se repară punctual, conductele, acolo unde cedează

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233