dobroge.tv

Live

Horia Constantinescu: Sunt hoteluri nerenovate de peste 20 de ani și își forțează norocul în raportul cu autoritățile de control

04 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Raportul calitate-preț este un aspect des discutat atunci când vine vorba de litoralul românesc. Șeful de la Protecția Consumatorului susține că unii operatorii economici profită de pe urma turiștilor fără să se gândească de fapt la condițiie în care îi primesc pe aceștia. Este și un motiv pentru care în ultimii ani mulți oameni aleg să-și rezerve concedii în alte zone din țară sau chiar în străinătate.

"Din păcate, unele structuri profită de evenimentele ca festivalurile care au avut loc în această minivacanță încercând să realizeze un profit de moment, fără să se gândească că proiecția unei astfel de activități se face pe termen mediu și lung, poate acesta fiind unul dintre motivele pentru care mulți dintre români aleg să nu-și mai petreacă vacanța pe litoral din cauza unor prețuri ce nu reflect calitatea serviciilor sau a produselor puse la dispoziția consumatorilor. Sunt hoteluri nerenovate de peste 20 de ani și își forțează norocul în raportul cu autoritățile de control și încearcă în fiecare an, neaducând îmbunătățirile pe care le-au promis cu un an înainte, totuși să-și desfășoarea activitatea în condiții cel mult discutabile", a spus Horia CONSTANTINESCU, președinte ANPC.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233