dobroge.tv

Live

Costineștiul, preferatul tinerilor. S-au distrat până în zori la cel mai mare festival de muzică trap din Europa: ''Toate fetele să le lase părinţii aicea!''

01 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Și la Costinești tinerii s-au distrat până în zori la cel mai mare festival de muzică trap din Europa. Au cântat și au dansat fără întrerupere până când s-a făcut lumină. Nimeni nu le-a stat în cale. Nici frigul și nici oboseala. Au venit la mare cu un singur gând: să se distreze fără nicio grijă. Și au profitat la maximum până în ultima clipă. Astăzi mulți dintre tineri au luat drumul spre casă, însă au promis că se vor întoarce pe litoral.

Zeci de mii de tineri dornici de distracție au suportat vremea friguroasă și au dansat până dimineață pe muzica soliștilor urcați pe scenă și au fredonat melodiile celor mai în vogă artiști.

Au fost patru zile și patru nopți de distracție fără limite la malul mării, iar tinerii au avut ocazia să-și întâlnească și să-și asculte favoriții. Peste 150 de artiști din România și străinătate au cântat pe scenele amenajate.

„Frumos rău de tot, recomandăm! Toate fetele să le lase părinţii aicea!”, a spus un tânăr.

„Super tare aici, e atmosferă, am venit în principal pentru Central C - e artistul meu preferat, pian şi mulţi alţii. E atmosferă, sunt toţi tovarăşii mei, e vibe! Vă aşteptăm! E prima oară când vin aici”, a spus un alt tânăr.

Au petrecut fără oprire iar turiştii au demonstrat că sunt capabili să treacă testul rezistenţei. Deși afară n-au fost mai mult de câteva grade Celsius, tineri au dansat până la epuizare.

„Să vină toată lumea aici, să se distreze, să vadă cum e vibe-ul ăsta, mişto!”, a spus un tânăr.

„Este un vibe foarte bun, distracţie, toată lumea se simte bine, e foarte frumos. E şi primul an în care am fost la un festival şi aseară m-am simţit super tare!”, a spus o tânără.

Aseară a fost ultima noapte de festival la Costinești iar răsăritul soarelui a fost imortalizat în fotografiile de vacanţă. În această dimineață unii s-au retras în camerele de hotel pentru a se odihni, alții să-și facă bagajele. Pentru aceștia minivacanța s-a încheiat. Însă, au promis că vara aceasta cu siguranță se vor întoarce pe litoral.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233