dobroge.tv

Live

Daniel Georgescu, directorul ACN, despre lucrările de stabilizare și consolidare a malului surpat de la Cumpăna: „Nu batem pasul pe loc din cauza noastră, ci a concluziei experților”

27 aprilie 2023
Publicitate

Se fac lucrări de stabilizare și consolidare a malului surpat al Canalului Dunăre - Marea Neagră din zona Cumpăna. Conducerea Canalelor Navigabile spune că se fac eforturi pentru stoparea surpării și asigurarea locuințelor în pericol din Cumpăna. Se împlinesc deja patru ani de când comunitatea din Cumpăna stă cu teamă că surparea malului va lua mai multe locuințe decât a luat deja.

„Nu batem pasul pe loc din cauza noastră, ci a concluziei experților. Pe de-o parte este expertiza primului specialist care ne-a consultat la întocmirea DALI pe zona respectivă, și face referire la mutarea întregii rețele de canalizare în interiorul localității, iar pe de altă parte vine o altă expertiză, a Primăriei, care spune că există o altă modalitate de rezolvare. O expertiză poate fi contracarată cu o altă expertiză. Se face o contraexpertiză. Dar, la momentul acesta, aici batem pasul pe loc. Din discuțiile pe care le-am avut, inclusiv la Prefectură, inclusiv cu constructorii, cu proiectantul, cu toată lumea, avem ce lucrări să facem în momentul acesta și sperăm că undeva la mijlocul lunii mai vom reuși să aducem, la aceeași masă, toate părțile implicate și să vedem dacă se poate aplica acel proiect pe care l-a ridicat UAT Cumpăna”, a declarat Daniel Georgescu, Directorul Companiei Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233