dobroge.tv

Live

Care este cel mai scurt drum de la ieșirea de pe autostradă până în stațiunea Mamaia? Echipa Dobrogea TV vă prezintă cea mai bună variantă

26 aprilie 2023
Publicitate

Care este cel mai scurt drum până în stațiunea Mamaia din momentul în care coborâm de pe Autostrada Soarelui? Este o întrebare căreia trebuie să îi găsească răspuns miile de turiști care vor veni cu mașina la sfârșitul acestei săptămâni. Colegii noștri Elenis Halep și Mitică Raftu au cronometrat cât timp îi ia unui șofer să ajungă de pe cele două autostrăzi până la intrare în stațiunea Mamaia, în condiții de trafic normal. Haideți să vedem care este cea mai bună variantă.

Turiștii care vor ajunge de 1 mai la malul mării au mai multe variante de drum. Una dintre ele este autostrada cu ieșire în localitatea Ovidiu. Suntem și noi aici și vom vedea cât timp vom face până în stațiunea Mamaia. Acum este 10:17 minute. Haideți că pornim la drum!, transmite Elenis Halep, reporter Dobrogea TV.

Este 10:35. După aproximativ 20 de minute, pe această rută, am ajuns la intrarea din stațiunea Mamaia, mai transmite Elenis Halep, reporter Dobrogea TV

Altă variantă, alt timp de mers.

Ne aflăm de Autostrada Soarelui la intrarea care duce către zona Palas. Acum este ora 11:00, vom vedea cât facem și de aici până în stațiunea Mamaia, transmite Elenis Halep, reporter Dobrogea TV.

După 23 de minute, am ajuns din nou la destinație. Ei bine, ca o concluzie: cei care vor să aleagă drumul mai scurt cu câteva minute, pot opta pentru ruta Ovidiu-Mamaia, mai transmite Elenis Halep, reporter Dobrogea TV.

Aceste alternative au fost cronometrate în condiții de trafic normale pentru Constanța. Asta înseamnă că odată ce traficul se va aglomera vor crește și timpii de deplasare.

Reporter: Cum credeți că vor ajunge turiștii la noi pe litoral?

Șofer: Păi nu cred că vor mai ajunge dacă va fi în halul acesta.

„Trebuie să vină cu două zile înainte de rezervare”, spune un alt șofer.

„Nu mai vin! Toată coloana asta o să ajungă până la București sau până la Fetești. Nu știu”, un alt șofer.

În acest weekend, la malul mării sunt așteptați peste 50.000 de turiști care vin să petreacă în tradiționala minivacanță de întâi mai.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233