dobroge.tv

Live

A fost suplimentat numărul echipajelor SAJ care vor fi la datorie în minivacanța de 1 Mai

26 aprilie 2023
Publicitate

Și medicii de pe ambulanță sunt pregătiți să intervină dacă este cazul în această minivacanță de 1 Mai. Așa că numărul echipajelor a fost suplimentat. Mai multe ambulanțe vor fi în substațiile Mangalia, Eforie Sud, Constanța și Ovidiu. Zona de Mamaia Nord va fi sub lupa medicilor de la Năvodari. Mai mult, doctorii au venit și cu câteva recomandări.

Corturile de prim ajutor sunt asigurate, în colaborare, de către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța și de către ISU SMURD. Noi vom răspunde favorabil solicitărilor pe 112. Vom suplimenta echipajele la substațiile din apropriere, respectiv substația Eforie Sud și Mangalia în medie cu două echipaje pe tură.

În Mangalia vor fi 3-4 echipaje la care venim cu încă două echipaje suplimentare și vorbim de un 5-7, la Eforie e vorba de trei echipaje vom veni iar cu două, vor fi în jur de 5 echipaje și numărul echipajelor pe Constanța de la o medie de 11 va fi suplimentat cu 13-14.

De asemenea, evenimente vor fi și pe partea de Mamaia Nord. Ne bazăm pe colegii de la substația Năvodari unde de asemenea, au fost suplimentate cu un număr de două echipaje să ajungă la un număr de 3-4 echipaje. De asemenea, Ovidiu avem în zonă. O suplimentare în medie va fi de 7-8 echipaje la nivel de Serviciu Județean.

Un consum echilibrat și chibzuit de alcool, ne consumarea de substanțe necunoscute, interzise, să fie vigilenți mai ales minorii la ofertele celor care sunt mai mari”, a declarat dr. Mirela Daniela Panțuru Bădescu, director medical interimar SAJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233