dobroge.tv

Live

Zi plină pentru poliţistii constănţeni. Oamenii legii au trimis după gratii sau au deschis dosar penal mai multor persoane care au încălcat legea

Zi plină pentru poliţistii constănţeni. Oamenii legii au trimis după gratii sau au deschis dosar penal mai multor persoane care au încălcat legea
26 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii constănţeni sunt la datorie în fiecare zi. Ieri, aceştia au realizat mai multe controale şi mai mulţi constănţeni au fost prinşi că au încălcat legea. 

Mandate puse în aplicare de polițiști

La data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 45 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 35 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 26 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, de orice persoană, în afara antrepozitului fiscal, sau comercializarea, pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de țigarete. Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Dosar penal pentru amenințare

La data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat 4 bărbați, de 18 ani, respectiv 19 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de amenințare. La data de 24 aprilie a.c., aceștia ar fi amenințat-o pe persoana vătămată, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Tuzla.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Energiei, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Cășăriei s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între 2 autoturisme, unul fiind condus de un bărbat, de 24 de ani, iar celălalt parcat. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233