dobroge.tv

Live

Digitalizare în administrația locală: fără hârtii, fără erori umane și un control integrat al activităților

20 aprilie 2023
Publicitate

Fără hârtii, fără erori umane și un control integrat al activităților. Este vorba de cel mai mare integrator de produse software din România care a dezvoltat un produs dedicat digitalizării administrației publice. Concret proiectul asigură economiile importante prin procesarea automatizată a documentelor, inclusiv a raportărilor financiare, și permite totodată personalului din administrația publică să se ocupe de sarcini mult mai complexe.

„Trăim într-o eră a vitezei în care fiecare dintre noi avem o multitudine de preocupări personale sau profesionale și atunci timpul necesar pentru relaționarea cu autoritățile publice este din ce în ce mai mic. De aceea, autoritățile sunt nevoite să parcurgă pași în a veni mai aproape de clienții dumnealor, cetățeni și companiile juridice, lor prin oferirea de servicii”, a declarat Florin Robitul, reprezentant Companie Software.

Proiectul asigură gestionarea tuturor resurselor și automatizarea fluxurilor de date. Mai mult, în sprijinul realizării acestui demers, importante sunt și cursurile de E-learning.

„Dezvoltăm în prezent cursuri de E-learning peste 25 de directorate generale și agenții ale comisiei Europene, dezvoltăm cursuri customizate la cerințele fiecărui beneficiar și ne dorim să replicăm aceste proiecte de succes și către instituții din România. Ne dorim să promovăm și să arătăm cum E-learningul poate ajuta companiile românești în direcția de instruire”, a declarat Vlad Zaharia, manager.

Printre beneficiile sistemului de digitalizare se numără: accesul rapid și sigur la date, controlul integrat al activității și al fluxurilor de lucru, eficiența crescută a muncii funcționarilor publici, corectitudinea rezultatelor, eliminarea erorii umane, cât și tranziția efectivă cu „zero hârtii”.

„Soluțiile de digitalizare ale administrației publice conțin soluții de back office pentru managementul proceselor interne, pentru gestiunea financiar contabilă, pentru managementul bugetului, fluxul de angajamente și ordonanțare la plată. Practic, cu soluția noastră orice instituție își poate realiza toate raportările solicitate de către Ministerul de Finanțe”, a declarat Adriana Racoviță, tehnical lider.

Tranformarea digitală înseamnă de fapt reducerea și simplificarea procedurilor administrative, ajutând totodată la transparență, eficacitate și responsabilitate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233