dobroge.tv

Live

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța sărbătorește cinci ani de la inaugurare

20 aprilie 2023
Publicitate

Cinci ani s-au scurs prin sita timpului de când porțile Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” au fost deschise. Cu această ocazie, reprezentanții teatrului au oferit astăzi momente magice pentru copiii care s-au bucurat de filmul animat Coco și de o atmosferă de poveste. La final, micuții au urat și ei un sincer „La mulți ani!”.

„Mi-a plăcut atunci când mama Coco și Miguel au început să cânte amândoi”, spune o fetiță.

Din 2018 și până azi, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” a pus la dispoziție constănțenilor și micuților momente inedite prin evenimente cultural – cinematografice și educative. Astăzi la serbarea a cinci ani de la deschidere, cei mici s-au bucurat de personajul lor preferat, Miguel din filmul Coco. Acesta reprezintă un festin vizual ce explorează teme importante precum: familia, cultura, viața și moartea.

„Mie mi-a plăcut totul, chiar dacă l-am mai văzut de trei ori”, spune o fetiță.

„Mi-a plăcut când băiatul și Hector au cântat împreună pe scenă”, spune un băiețel.

De când și-a deschis porțile și până acum numeroși artiști au trecut pragul Centrului, oferind astfel un mai mare succes evenimentelor organizate pentru constănțeni și nu numai.

„Cinci ani de activitate intensă, de evenimente, de proiecții cinematografice. Spectatorii au fost mereu alături de noi și sub aripa Centrului Cultural Theodor Burada ne vom continua activitatea”, a declarat Oana Popescu, inspector de specialitate.

Joi, de la ora 19:00, constănțenii sunt invitați și la un deosebit Spectacol de Folclor, susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul”. Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233