dobroge.tv

Live

George Măndilă: „Am decis să urgentăm procedura de eliberare a documentelor urbanistice necesare pentru amenajarea plajelor și construirea de beach-baruri”

19 aprilie 2023
Publicitate

Operatorii de plaje s-ar putea să primească semnăturile de la Primărie abia săptămâna viitoare, asta dacă le vor ieși contractele până atunci. Municipalitatea vrea să autorizeze urgent ridicarea de beach-baruri și alte construcții provizorii pe nisip, motiv pentru care autoritățile locale susțin că de săptămâna viitoare personalul avizat va fi suplimentat, iar timpul de așteptare pentru avize ar putea fi și el redus cu 25 de zile.

Având în vedere situația creată și era o chestiune la care ne așteptat, am discutat cu toți factorii din Primărie și am decis să urgentăm această procedură de eliberare a documentelor urbanistice necesare pentru amenajarea plajelor și construirea de beach-baruri. Din acest punct de vedere, așteptăm ca acești câștigători ai licitațiilor să primească contractele. În momentul în care vor avea contractele și le vor depune la Primărie pentru solicitarea certificatului de urbanism, vom elibera în regim de urgență. Este o situație specială, așa că ne adaptăm și noi cu măsuri speciale. Sperăm că la finalul lunii mai sau în iunie să avem plaje amenajate dintre acestea care au fost supuse licitației. Dacă săptămâna aceasta primesc contractele, probabil vom începe de săptămâna viitoare”, a declarat George Măndilă, consilierul primarului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233