dobroge.tv

Live

George Niculescu a fost ales președintele ANRE

19 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

George Niculescu, fostul prefect al Constanței și actual secretar de stat PNL în Ministerul Energiei, a fost ales astăzi, 19 aprilie, la șefia Autorității Naționale pentru Reglementare în Energie (ANRE), cu 256 de voturi din 281 exprimate.

De asemenea, Gabriel Andronache a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al ANRE cu 263 de voturi „pentru” şi şase voturi „împotrivă”. Sorin Bumb şi Cornelia Sulger au fost numiţi în cele două funcţii vacante de membru în Comitetul de reglementare al ANRE. Bumb a primit 260 de voturi „pentru” şi 80 „împotrivă”, iar Cornelia Sulger a avut 244 de voturi „pentru” şi 96 de voturi „împotrivă”. Votul a fost secret cu bile.

George Niculescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, membru al filialei PNL Constanța, a primit votul Parlamentului României pentru preluarea funcției de președinte al ANRE (Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie).

Prin activitatea sa, de mai bine de 2 ani, la nivelul Ministerului Energiei, a reprezentat Guvernul României în negocieri cruciale pentru securitatea energetică a țării noastre. A participat la o serie de întâlniri oficiale, atât cu parteneri strategici ai SUA, precum și cu reprezentanți ai instituțiilor europene sau alte state, pe teme de interes major pentru protejarea și dezvoltarea sistemului energetic românesc, realizări profesionale despre care se vorbește mai puțin dar ne privesc pe noi, toți. Apreciez ceea ce a realizat ca secretar de stat, pentru că a demonstrat că este un profesionist pasionat dar și dedicat domeniului energiei.

Felicitări pentru toate reușitele și succes pentru ceea ce urmează! Mă bucur că, la nivelul filialei PNL Constanța, avem astfel de oameni, pregătiți să conducă domenii strategice ale statului român”, a transmis Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.


Sursă foto: Facebook Bogdan Huțucă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233