dobroge.tv

Live

Cupa Luptătorilor S.A.S.: cele două echipe din cadrul IPJ Constanța s-au clasat pe primele două locuri

Cupa Luptătorilor S.A.S.: cele două echipe din cadrul IPJ Constanța s-au clasat pe primele două locuri
14 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În perioada 10-11 aprilie, la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța s-a desfășurat competiția luptătorilor serviciilor pentru acțiuni speciale din 5 județe. Echipele Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța s-au clasat pe primele două locuri.

Cei mai buni dintre cei mai buni polițiști s-au întrecut la Constanța, în cadrul competiției la care au participat luptători de la serviciile pentru acțiuni speciale ale inspectoratelor de poliție județene Constanța, Tulcea, Brăila, Ialomița și Galați.

A fost un concurs în care s-au pus în valoare pregătirea profesională, spiritul de echipă, ambiția și capacitatea de a depăși propriile limite.

Competiția a debutat la data de 10 aprilie, în Poligonul Cumpăna, unde echipele serviciilor pentru acțiuni speciale au concurat, contratimp, la primele probe, printre care s-au numărat tragerea la țintă cu pistolul, pușca semiautomată cu lunetă și arma de asalt, alergarea pe teren accidentat, cu măști de gaze sau cu discuri în greutate de 10 kilograme.

A doua probă s-a desfășurat la data de 11 aprilie. În cadrul acesteia, luptătorii serviciilor pentru acțiuni speciale s-au întrecut, în condiții meteo nefavorabile, pe plajă, unde au parcurs un circuit tactic, în care pregătirea fizică și-a spus cuvântul la săritul gardurilor și transportarea unei presuspuse victime, sub forma unui manechin. Circuitul tactic a fost urmat de tragerea cu arma în poligonul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cadrul competiției, cele două echipe ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au clasat pe primele două locuri, iar luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea pe locul al treilea.

Competiția a fost arbitrată de luptători ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din Poliția Română și s-a desfășurat cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea Constanța și al Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Constanța.


Sursă foto: IPJ Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233