dobroge.tv

Live

Sute de jandarmi vor fi la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale

13 aprilie 2023
Publicitate

Sute de jandarmi vor acționa zilnic pe toate palierele. Oamenii legii vor fi prezenți în zona lăcașelor de cult, dar și în stațiuni de pe litoral, în mod special Vama Veche. Vor fi și jandarmi care vor patrula alături de polițiști. Mai mult, pentru paza și protecția obiectivelor din responsabilitate, Inspectoratul de Jandarmi Constanța va angrena zilnic un efectiv de 112 jandarmi. De asemenea, alții vor pleca în județul Tulcea, Călărași, Brăila și Ialomița pentru a veni în sprijinul efectivelor ce acolo.

Inspectoratul de Jandarmi Constanța acționează cu un efectiv de 70 de jandarmi zilnic pentru menținerea și asigurarea ordinii și siguranței publice pentru realizare, în principal, a următoarelor acțiuni și activități: identificarea priorităților acționale împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice și prin eliminarea efectivelor de jandarmi pentru planificarea misiunilor din localitățile și zonele de interes în care vor avea loc activități religioase. Vom asigura măsuri de ordine acolo unde se anticipează adunări de persoane, unde s-a și declarat de către organizator, Arhiepiscopia Tomisului, desfășurăm evenimente de mai mare amploare”, a declarat col. Daniel Ferencz, inspector șef IJJ Constanța.

Am majorat la 36 de jandarmi numărul colegilor care vor executa misiuni în patrulă mixtă cu Poliția în această perioadă, zilnic. De asemenea, am suplimentat patrulările independente care vor patrula prin toate zonele de interes, un număr de 12 jandarmi, zilnic. În această perioadă avem solicitări de sprijin de efective, dacă vă interesează numărul pot să vă spun, 25 de colegi se vor deplasa în noaptea de Înviere în județul Tulcea unde vor participa la misiuni specifice. De asemenea, câte 20 de jandarmi se vor duce în sprijinul colegilor jandarmi și polițiști din județele Călărași și Brăila, iar 10 jandarmi au fost solicitați să vină în sprijin în județul Ialomița”, a declarat col. Constantin Dima, comandant Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233