dobroge.tv

Live

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va fi închis de Paște

13 aprilie 2023
Publicitate

Delfinariul va fi închis de Paște. Însă, antrenamentele celor șase mamifere nu se vor opri. Vor ca începând luni să le arate tuturor celor prezenți în sală ce trucuri noi au învățat. De asemenea, constănțenii și turiștii vor avea ocazia să facă cunoștință și cu foca cenușie. Prețul unui bilet pentru adulți este de 30 de lei.

Foca noastră cenușie, gri care este prezentă din ce în ce mai mult, începe să iasă din bazinul D3, să participe și el la acțiune. Așteptăm toți doritorii să vină. Cu exerciții noi pentru că noi tot timpul perfecționăm demonstrațiile. Avem tot timpul 4-5 exerciții de rezervă pe care le introducem în momentul în care mai scoate din ele, din altele, ca să creăm o anumită diversitate și o noutate permanentă în demonstrația zilnică a delfinilor.

Rămânem cu două demonstrații pe zi la 11:00 și la 15:00, însă dacă acum la ora 11:00 vom vedea că amfiteatru este plin, solicitările sunt mari, atunci suplimentăm și cu ora 13:00. Așa facem mereu în momentul în care vizitatorii o cer.

Vreau să vă urez dumneavoastră și privitorilor dumneavoastră, tuturor vizitatorilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii zile cât mai liniștite cu ocazia Paștelui”, a declarat Iulian Călin, director CMSN Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233