dobroge.tv

Live

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni. Dosar penal pentru un tânăr prins cu o prostituată pe care o plătise cu 100 de lei/Oamenii legii au verificat zeci de persoane şi agenţi economici

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni. Dosar penal pentru un tânăr prins cu o prostituată pe care o plătise cu 100 de lei/Oamenii legii au verificat zeci de persoane şi agenţi economici
13 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Oamenii legii au întocmit dosare penale pentru mai multe persoane care nu au respectat legea.

Dosar penal pentru distrugere

La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat un bărbat, de 47 de ani, bănuit de săvârșirea a 3 infracțiuni de distrugere.

În perioada 7-10 aprilie a.c., acesta ar fi zgâriat, cu un obiect metalic, geamurile a trei autoturisme parcate în municipiul Constanța.

Cercetat pentru furt

La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au identificat un minor, de 16 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

La data de 30 martie a.c., acesta ar fi sustras un telefon mobil aparținând persoanei vătămate, o femeie, de 39 de ani.

Telefonul sustras a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Costinești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Tineretului, s-a produs un acciden rutier (tamponare).

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, și un utilaj de tip motostivuitor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că utilajul de tip motostivuitor nu este înmatriculat.

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Viilor, din satul Movila Verde, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Dosar penal pentru evadare

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 20 de ani, care nu a respectat obligațiile impuse prin măsura preventivă a arestului la domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 24 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau relații sexuale într-un autoturism parcat pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, în schimbul sumei de 100 de lei.

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale de către agenții economici.

Cu această ocazie, au fost verificate 11 societăți comerciale din municipiul Medgidia, orașul Năvodari și comuna Mihail Kogălniceanu.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.000 de lei, dintre care 2 la O.U.G. 28/1999 și 3 la Legea 8/1996.

Totodată, a fost ridicată, în vederea confiscării, suma de aproximativ 300 de lei.

La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor cu caracter antisocial și prevenirea consumului și traficului de droguri, în cartierele Topolog, Coiciu și Palas.

Cu această ocazie, au fost legitimate 16 persoane și au fost verificate 5 locații publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei, dintre care 6 la Legea 61/1991 și una la O.U.G. 195/2002.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis” Constanța.

Activități preventive

La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști de la Agenția Națională Antidrog – Centrul Regional Constanța au desfășurat activități informativ-preventive pe linia consumului de droguri, criminalității informatice și a disparițiilor sau plecărilor voluntare, în rândul minorilor de la Centrul de Plasament Sparta Rotterdam Techirghiol. Activitățile fac parte din Campania națională ”Siguranța Online” și Campania Națională ”Sărbători în Siguranță!”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233