dobroge.tv

Live

Străzi moderne, doar în centrul orașului Constanța

09 octombrie 2020
Publicitate

Bulevarde moderne și trotuare reabilitate-este imaginea pe care cei care vin în oraș o au, la prima vedere. În spatele blocurilor, însă, situația este diametral opusă. Străzile sunt pline de gropi, iar pietonii nu au pe unde să meargă.

După patru ani de mandat, administrația locală constănțeană se mândrește cu trotuare lărgite și străzi reabilitate pe principalele artere ale orașului. Doar că cei care au condus Constanța în ultimii ani uită un lucru. 

Municipiul are mai multe străzi și străduțe, în special printre blocuri, nu doar două bulevarde principale. Oamenii care vin din alte localități se bucură, la prima vedere de aspectul îngrijit al arterelor principale. Șocul apare când trebuie să se aventureze pe străduțele din cartiere. 

Locuitorii orașului s-au obișnuit să facă slalom printre mașini atunci când ies din case, însă speră ca la un moment dat situația să se remedieze. Constănțenii își doresc reabilitarea tuturor străzilor, nu doar a celor din centrul orașului, deoarece s-au săturat să se strecoare printre mașinile parcate, tufișuri și clădiri.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233