dobroge.tv

Live

Străzile din stațiunea Mamaia sunt invadate de gunoaie, copaci căzuți și mizerie

09 octombrie 2020
Publicitate

Gunoaie în bătaia vântului, copaci căzuți și mizerie. Așa arată stațiunea Mamaia, toamna. Puținii oameni care au ieșit să ia o gură de aer curat în zona Cazino, fac slalom printre ambalaje și pet-uri. Constănțenii spun că au nevoie să gospodărească cineva orașul și locurile lor preferate de plimbare.

Alegerile locale au trecut, iar Constanța pare că a fost lăsată de izbeliște de fosta administrație, aflată acum la final de mandat. Situația riscă să rămână așa până când noul primar al orașului își va intra în atribuții. Nici Mamaia nu stă mai bine la capitolul curățenie. Pustie, doar gunoaiele care se mișcă în bătaia vântului mai animează stațiunea.

Oamenii pun mizeria pe seama situației din primărie. Ei spun că asta se întâmplă de obicei între două mandate și speră la schimbare.

„Nu prea știm acum. Acum e cu schimbarea la primărie, schimbarea la putere. Așa sunt. Care sunt patroni, și-au adunat ce și-au adunat, care nu au lăsat mizerie.”, declară un constănțean.

Situația se înrăutățește atunci când ne îndepărtăm de promenadă. Spre parcări, printre magazinele închise, sunt adevărate focare de infecție.

Pentru a fi adunate gunoaiele, este nevoie de intervenția municipalității. Până când noul edil va prelua sarcinile specifice, Mamaia pare să rămână stațiunea nimănui, înecată de gunoaie și mizerie.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233