dobroge.tv

Live

Ploi, vânt și descărcări electrice în Dobrogea, în următoarele zile. Meteorologii anunță când vor crește temperaturile până la 22 de grade

Ploi, vânt și descărcări electrice în Dobrogea, în următoarele zile. Meteorologii anunță când vor crește temperaturile până la 22 de grade
10 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Vremea continuă să se răcească în Dobrogea, în următoarele zile. Cerul va fi mai mult noros și pe arii restrânse, va ploua slab. Însă, spre finalul săptămânii, temperaturile cresc, ajungând chiar și la 22 de grade.

Luni, 10 aprilie, vremea va fi caldă, cu cerul temporar noros și pe arii relativ extinse, vor fi ploi și sub formă de aversă. Izolat, se vor acumula cantitățile de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare spre sfârșitul intervalului (rafale, în general, de 40 - 45 km/h). Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade.

Marți, 11 aprilie, vremea va fi în general închisă și se va răci față de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros și, pe arii extinse, va ploua și sub formă de aversă, posibil și descărcări electrice. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate, se vor acumula local peste 20 - 25 l/mp, izolat peste 40 l/mp. Vântul va sufla moderat, intensificări temporare (rafale, în general, de 50 - 65 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 11 grade, iar cele minime vor fi între 6 și 9 grade.

Și miercuri, 12 aprilie, valorile termice vor caracteriza o vreme ușor mai rece față de normalul termic specific acestei perioade. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 14 grade, iar cele minime vor fi între 6 și 9 grade. Cerul va fi temporar noros și local, va ploua și sub formă de aversă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua.

Iar joi, 13 aprilie, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 19 grade, iar cele minime între 6 și 9 grade.

Vineri, 14 aprilie, vremea va continua să se încălzească, astfel că temperaturile se vor situa ușor peste cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și în special noaptea, izolat, va ploua și sub formă de averse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 grade, cu cele mai scăzute valori la coastă, iar cele minime între 8 și 10 grade.


Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233