dobroge.tv

Live

Studenții și elevii își pot cumpăra biletele de tren online sau prin intermediul automatelor de vânzare

Studenții și elevii își pot cumpăra biletele de tren online sau prin intermediul automatelor de vânzare
09 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Noi măsuri implementate de CFR Călători pentru a evita aglomerația de la casele de bilete. Studenții și elevii își pot procura legitimațiile de călătorie cu trenul online sau de la automatele de vânzare, se anunță printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, studenţii şi elevii care doresc eliberarea online a biletelor de tren trebuie să-şi creeze un profil de utilizator. Studenții își pot achiziționa biletele de pe site-ul www.cfrcalatori.ro sau de la casele de bilete CFR Călători dotate cu sistem electronic de emitere. În schimb, elevii le pot achiziționa doar de la casele de bilete CFR Călători dotate cu sistem electronic de emitere.

Compania feroviară subliniază că, pentru ca validarea online a profilului studentului să se poată realiza, este necesar ca organizaţiile studenteşti să transmită lista facultăţilor şi a adreselor electronice de contact ale acestora. De asemenea, datele pot fi transmise direct de facultăţi, urmând ca informaţiile furnizate să fie validate.

În plus, pe durata stării de alertă/stării de urgenţă, având în vedere măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, în contextul pandemiei generate de acesta, calitatea de student poate fi dovedită şi prin prezentarea unei adeverinţe emisă pentru anul universitar în curs, menționează Agerpres.

Acest document emis cu caracter temporar înlocuieşte legitimaţia de student pentru reducere/gratuitate la transport în contextul imposibilităţii obţinerii fizice a vizei pe legitimaţie. Documentul trebuie să conţină datele menţionate pe legitimaţia de student pentru reducere/gratuitate la transport, scrie sursa citată.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233