dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Țigări de contrabandă în valoare de peste un milion de lei, descoperite de polițiștii de frontieră. GALERIE FOTO

06 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit pe raza județului Constanța, într-o autoutilitară și la sediul unei societăți comerciale, 66.396 pachete de țigări, proveniență UE, marcate necorespunzător, care fac obiectul unei infracțiuni.

Miercuri, 5 aprilie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în trafic, pe raza județului Constanța, o autoutilitară condusă de un cetățean român, în interiorul căreia se aflau 120 baxuri de țigări, însumând 60.000 de pachete, proveniență U.E., marcate necorespunzător.

În continuare, împreună cu lucrători din cadrul A.N.A.F. – Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța, s-a realizat un control la sediul societății comerciale de unde au fost încărcate țigările, fiind descoperite alte 6.396 pachete de țigări.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare totală de 1.300.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător.


Sursă foto: Garde de Coastă

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233