dobroge.tv

Live

Liviu Dragnea a ajuns viral pe YouTube. Reţeta lui cu fasole are sute de mii de vizualizări: ''Ne-ai făcut mândri pe toţi colegii de celulă''

03 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Liviu Dragnea a ajuns viral pe YouTube după ce s-a apucat de gătit. Fostul lider al PSD a acumulat peste 200.000 de vizualizări după ce şi-a făcut un canal culinar, iar prima reţetă prezentată a fost mâncare de fasole păstăi cu castraveciori murați, o mâncare "pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire“, după cum se arată în descrierea clipului.

Clipul a fost distribuit masiv în rețelele sociale, iar românii s-au întrecut în comentarii amuzante.

"Ţin minte când ne spunea Liviu că o să ajungă un mare bucătar, ne-ai făcut mândri pe toţi colegii de celulă''

„Of, cât s-a schimbat Jamila după procesul privind rețeta de ecler la tavă“.

„Liviu Dragnea, zis și Jamie Olivache, acest Gordon Ram(olit)say, acest Jamiliu, noul star în devenire al gătitului. De la pușcărie în bucătărie/din pârnaie la tigaie. Episodul următor va fi o rețetă cu morcovi, învățată la Jilava“.

„Dragii mei, bine ați venit în bucătăria Jilavei“.

„Rețetele de spălare a banilor pe când? Ar fi interesante și alea“.

„Bine ați venit la «legi la cuțite», unde juriul este format din procurori. Astăzi o să încerc să nu mă «ard», drept urmare am să gătesc dish-ul «Fur și bat poporul». Hmm, ceva de vis!“.

„Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam“.

„O rețeta sănătoasă, presărată din când în când cu mici ponturi conspiraționiste și naționaliste... Mi-a dat o lacrimă, de la ceapă românească probabil....“.

„Serviți și Codrin fiert pe stat de drept?”

"Eu nu mai folosesc de ani buni roșii din comerț ,dar voi puteți să le folosiți !" Da bravo ,Livache!"

"Foarte buna mancarea, am avut sansa sa gust cand eram colegi de celula"

"Domnule Liviu, am o mare intrebare si nelamurire: De 3 ani postez clipuri pe youtube, de la constructii, taierea porcilor, taierea pomilor pana la retete culinare si abia abia am 12.000 de abonati. Dumneata in 15 ore ai spart algoritmul, s-a incins youtubul, care e secretul scucesului, nu de alta, ca vreau si eu"

Potrivit adevarul.ro, Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenți oameni politici din România înainte de condamnarea sa la 3 ani și jumătate de închisoare, în mai 2019, când a fost găsit vinovat de fapte de corupție în legătură cu angajarea fictivă a doua persoane la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Fostul lider al PSD a fost eliberat condiționat în iulie 2021, iar ulterior a încercat revenirea în politică prin înființarea unui partid alături de Codrin Ștefănescu, însă ulterior cei doi au întrerupt colaborarea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233