dobroge.tv

Live

Ambrozia, coșmarul alergicilor

09 octombrie 2020
Publicitate

Toamna este un coșmar pentru persoanele alergice. Este sezonul ambroziei, iar cei cu alergii au de pătimit din cauza polenului care plutește în aer. Medicii recomandă persoanelor sensibile să își ia toate măsurile necesare atunci când ies din casă și autorităților să ia măsuri, pentru a opri răspândirea acestei plante.

Strănut, ochi iritați și chiar șoc anafilactic. Cu asta se confruntă persoanele alergice, în sezonul de toamnă, când ambrozia înflorește. Planta se răspândește necontrolat, iar medicii fac apel la autorități și îi roagă să ia măsuri, deoarece tot mai multe persoane dezvoltă alergie la ambrozie. 

 Cei care prezintă astfel de simptome nu trebuie să se teamă. Deși par asemănătoare, există simptome specifice care deosebesc o infecție virală de o alergie. Alergiile necesită tratament îndelungat și de cele mai multe ori, persoanele sensibile nu au cum să evite contactul cu alergenii. 

În această situație, oamenilor le rămâne să se protejeze cum pot. Pentru că s-a înmulțit excesiv, planta a devenit un adevărat pericol. Autoritățile ar trebui să ia măsuri, deoarece tot mai mulți oameni sunt afectați. 

 Teoretic, există o lege care permite sancționarea proprietarilor care nu elimină ambrozia de pe terenurile lor. Amenzile ajung până la 20.000 de lei, însă până acum autoritățile nu au luat nicio măsură concretă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233