dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. A început campania de colectare a deșeurilor electrice: persoanele care predau minimum 5 kg vor fi înscrise la tombola cu premii

CONSTANȚA. A început campania de colectare a deșeurilor electrice: persoanele care predau minimum 5 kg vor fi înscrise la tombola cu premii
30 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Primăria municipiului Constanța a transmis joi, 30 martie, că a început campania de colectare a deșeurilor electrice, electronice sau electrocasnice.

Pentru o Constanță curată și civilizată, pentru o urbe verde și prietenoasă cu mediul înconjurător, trebuie să colectăm separat deșeurile și să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare. Colectarea separată a deșeurilor are un impact pozitiv atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra noastră, a tuturor. Protejând mediul ne protejăm pe noi înșine. Reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi. Haideți să fim responsabili astăzi pentru a putea să ne bucurăm de un viitor mai bun”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Pentru a scăpa de deșeurile electrice, electronice sau electrocasnice, constănțenii au la dispoziție:

  1. Punctul de colectare permanent situat pe strada Industrială, nr.9, în intervalul orar 10:00-20:00
  2. Punctele de colectare temporare, care vor funcționa în perioada 7-8 aprilie, între orele 10:00-16:30, în următoarele locații:

  • Str. Cișmelei – Școala nr. 29
  • Str. Brizei – Piața Roșie
  • Str. Dezrobirii, zona Câmp

De asemenea, în această perioadă, constănțenii beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice, electronice sau electrocasnice de mari dimensiuni. Comanda de preluare se va face telefonic la numărul de telefon 0721289593.

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum 5 kg cumulate va fi înscrisă în mod automat la tombola cu premii, constând în frigider, aspirator, TV, brățări fitness

Detalii și regulament disponibile pe www.ecotic.ro.

„Orașe Curate” Constanța este o campanie derulată de ECOTIC alături de partenerii săi - Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța, ADI Dobrogea și Vastum ECO.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233