dobroge.tv

Live

Operatorii economici din Constanța cer să nu mai fie condiționați de acordul vecinilor pentru a-și desfășura activitatea

28 martie 2023
Publicitate

Operatorii economici din oraș nu vor să mai fie condiționați de acordul vecinilor pentru a își desfășura activitatea. Aceștia cer autorităților ca în proiectul care prevede regulamentul agenților economici din municipiu să existe o schimbare în acest sens. De cealaltă parte, municipalitatea susține că va lua în calcul cerința administratorilor.

Problema codului vecinilor și a discriminărilor între vecinii persoanei fizice și vecinii Asociației de Proprietari. Ați prevăzut această modificare că atunci când o Asociație de Proprietari refuză să-ți dea acordul, să ai posibilitatea să dai o declarație proprie răspundere în care să spui că ai solicitat acordul și nu ți-a fost dat. Și se pune problema: de ce atunci când își refuză o persoană fizică proprietară și nu o Asociația de Proprietari îți refuză acordul, de ce atunci nu avem posibilitatea să dăm o declarație pe proprie răspundere în care să spunem: vecina refuză din cauză că e supărată. Am dat exemplul de atunci și v-am spus: căutați că există reclamații. Trebuie să le dați posibilitatea să funcționeze, chiar fără acordul vecinilor. Care este problema dacă el nu face zgomot?”, a declarat Mirela Doicescu, avocat.

Noi am încercat să venim cu o deschidere, după cum ați văzut, să nu mai cerem acordul vecinilor pentru activitățile desfășurate în intervalul orar 08.00-22.00”, a declarat Ligia Petrache, șef Serviciul Autorizare Activități Economice Primăria Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233