dobroge.tv

Live

Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA în România, la Constanța: „Forțele noastre trebuie să sprijine eforturile Guvernului român, să extindă și să modernizeze bazele aeriene”

27 martie 2023
Publicitate

Colaborarea dintre militarii români și americani în Dobrogea dar și în restul țării trebuie să se intensifice având în vedere războiul de la granițe. Excelența Sa, Kathleen Kavalec, ambasadoarea Statelor Unite în România, prezentă la Constanța consideră că forțele armate ale celor două țări trebuie să lucreze împreună inclusiv la extinderea și modernizarea bazelor aeriene precum cea de la Mihail Kogălniceanu.

„E important nu doar să fim prezenți aici, ci să ne și antrenăm împreună cu militarii români, forțele noastre trebuie să învețe să lucreze împreună, să fie mai apropiați, să sprijine eforturile Guvernului român, să extindă și să modernizeze bazele aeriene astfel încât să devină o locație cheie în sistemul defensiv. Cred că toate aceste lucruri sunt importante, vom lucra de asemenea și în alte domenii, obligatoriu în schimbul de informații și în toate celelalte aspecte. Dar, cred că pentru aliații NATO, România este într-o poziție critică, geografic vorbind, aproape de război și din nefericire nu atât de departe pericol”, a declarat Kathleen Kavalec, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233