dobroge.tv

Live

La o zi după ce un bărbat şi-a ucis copilul apoi s-a spânzurat, un altă tată şi-a sechestrat fetiţa de 4 ani în beci. Mascaţii au intervenit în forţă

La o zi după ce un bărbat şi-a ucis copilul apoi s-a spânzurat, un altă tată şi-a sechestrat fetiţa de 4 ani în beci. Mascaţii au intervenit în forţă
27 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La o zi după ce un bărbat şi-a ucis copilaşul de doar un an, apoi s-a spânzurat, o fetiţă sechestrată în beci de tată, pentru a nu fi înapoiată mamei, a fost salvată de „mascaţi. Oamenii legii au fost ameninţaţi cu toporul de către un bărbat şi un bătrân de 90 de ani. Totul a avut loc în judeţul Neamţ.

ŞOCANT. Un tată şi-a ucis fiul de un an, apoi s-a spânzurat şi el într-un apartament închiriat, proprietarul nu i-a lăsat pe poliţişti să spargă uşa. Mesaj de adio lăsat de criminal: ''Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?''

”La data de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie de 43 de ani, din Răuceşti, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fostul soţ, de 64 de ani, ar fi refuzat să înapoieze o minoră, de 4 ani şi 9 luni, conform programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra-Neamţ. Poliţiştii s-au deplasat la imobilul bărbatului, din localitatea Săvineşti, context în care acesta ar fi adresat ameninţări de natură a produce o stare de temere, cu privire la securitatea minorei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ.

Acolo au fost trimise echipe de intervenţie formate din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, Poliţia municipiului Piatra-Neamţ, luptători şi negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamţ.

”În imobilul în cauză se afla bărbatul de 64 de ani, care împreună cu un alt bărbat de 90 de ani, adresau ameninţări folosindu-se de un topor. În urma intervenţiei în forţă a poliţiştilor, minora a fost identificată în subsolul imobilului, împreună cu concubina (în vârstă de 32 de ani) a bărbatului de 64 de ani”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, în care fac cercetări pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.

Copila se află acum în afara oricărui pericol.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233