dobroge.tv

Live

IPJ Constanța a organizat astăzi „Ziua Porților Deschise”: jocuri, concursuri și cadouri pentru cei peste 300 de micuți care au fost polițiști pentru o zi. GALERIE FOTO

23 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Joi, 23 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a organizat Ziua Porților Deschise, cu ocazia sărbătorii a 201 ani de existență a Poliției Române.

Activitatea a avut loc în Portul Tomis, la aceasta participând peste 300 de copii preșcolari și școlari, însoțiți de părinți sau de cadrele didactice de la diferite unități de învățământ de pe raza județului Constanța.

Acestora le-a fost prezentată logisitica diferitelor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, respectiv a Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Biroului Protecția Animalelor, Biroului de Siguranță Școlară, precum și a structurilor de ordine publică.

Copiii au primit baloane și au avut prilejul de a participa la diferite concursuri organizate de polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității. Totodată, aceștia, împreună cu polițiși din cadrul Serviciului Rutier, le-au explicat celor mici regulile de circulație, iar, la sfârșitul activității le-au oferit o „legitimație de polițist rutier pentru o zi”.

De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic au făcut o demonstație de prelevare de impresiuni papilare, la sfârșitul căreia copiii au primit diplome pentru participare.

Marea atracție au fost câinele de urmă al Serviciului Criminalistic și cel de intervenție al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și motocicletele Serviciului Rutier.


Sursă foto: IPJ Constanța

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233