dobroge.tv

Live

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Delfinariul din Constanţa

20 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

„Ziua Mondială a Apei” va fi sărbătorită și la Constanța. La Delfinariul din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii va avea loc activitatea „Să facem parte din schimbare - activitate practică”. Aceasta va fi desfășurată de Școala Generală nr. 37 din municipiu. 

780 de milioane de oameni trăiesc fără apă potabilă accesibilă și curată, arată unele date. Consumul de apă contaminată poate duce la o serie de boli care pun viața în pericol, atât a noastră, cât și a animalelor. De asemenea, poluarea apei poate afecta și mediul marin. Multe dintre problemele de mediu cu care ne confruntăm sunt conectate între ele, de exemplu schimbările climatice și degradarea ecosistemului sunt în strânsă legătură sau uneori cauze directe, ale poluării apei, inundațiilor și secetelor.

Ziua Mondială a Apei se sărbătorește anual în data de 22 martie. Decizia instituirii acestei sărbători a fost luată în cadrul Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro, la 22 decembrie 1992. În România, această zi se sărbătorește din 1993.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233