dobroge.tv

Live

Echipamente noi pentru dotarea Colegiului de Arte „Regina Maria” din Constanța

16 martie 2023
Publicitate

„Dezvoltarea industriilor culturale și creative în Bazinul Mării Negre” sau CREA-Centers este un nou proiect implementat de către Primăria Constanța. Acesta are drept scop gestionarea unor spații de lucru comune și moderne, în care persoane și companii din diferite discipline care lucrează în domeniul industriilor culturale și creative din Bazinul Mării Negre pot lucra împreună, pot crea o rețea și pot ajunge la potențiali clienți sau investitori. La acest proiect s-au alăturat și țări precum: Turcia, Ucraina, Grecia și Bulgaria.

În Constanța, spațiile de lucru au fost puse la dispoziție de către Colegiul Național de Arte Regina Maria: sala de spectacole, sala de muzică, atelierul de ceramică, atelierul de arhitectură și design. Acestea, în final, fiind dotate cu diferite echipamente: echipamente IT, incluzând aici și o imprimantă 3D, un laser cutter 3D, videoproiectoare, un cuptor cu ceramică, sistem de sunet, aparate foto/video, diverse echipamente, precum și sala de spectacole care a fost modernizată, fiindu-i înlocuite mocheta și scaunele”, a declarat Noni Niculae Stângă, responsabil implementare proiect.

Am reușit să dotăm și atelierele de arte vizuale și atelierele de muzică cu diverse instrumente sau echipamente specifice activității noastre. Elevii noștri, alături de toți membrii centrului CREA au participat și la evenimentele organizate în cadrul acestui proiect. Au fost inclusiv ei beneficiarii acestui proiect și acest lucru a fost extreme de benefic pentru ei, îi ajută foarte mult în dezvoltarea personală, iar în această săptămână în cadrul întâlnirii de proiect putem spune că am beneficiat de schimbul intercultural dintre artiștii din toate țările care au participat alături de noi, la Constanța”, a declarat prof. Anca Dragomir, director Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233