dobroge.tv

Live

Controale ale polițiștilor constănțeni. Au fost depistați șoferi beți, drogați sau fără permis de conducere

Controale ale polițiștilor constănțeni. Au fost depistați șoferi beți, drogați sau fără permis de conducere
14 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Marți, 14 martie, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Constanței din comuna Istria, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând fiind pozitiv la canabis. Ulterior, a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Totodată, cu ocazia controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost găsite și ridicate un plic cu substanțe susceptibile a produce efecte psiohactive, precum și un pachet de foițe pentru țigarete.

***

Luni, 13 martie, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe DN22, în satul Tariverde, fiind sub influența băuturtilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


***

În aceeași zi, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A, în orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturtilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a constituit dosar de cercetare penală.


Sursă foto: arhivă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233