dobroge.tv

Live

Spitalul Judeţean Constanţa renunţă la restricţii. Incepând de mâine vizitele vor fi permise şi în secţiile unde până acum nu se intra

Spitalul Judeţean Constanţa renunţă la restricţii. Incepând de mâine vizitele vor fi permise şi în secţiile unde până acum nu se intra
14 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Veşti bune pentru pacienţii internaţi în secţiile Spitalului Judeţean Constanţa. Având în vedere reducerea numărului de cazuri de gripă şi viroze respiratorii conducerea unităţii medicale a anunţat că vine în sprijinul pacienţilor şi al aparţinătorilor prin extinderea programului de vizită la 4 ore/zi în timpul săptămânii şi 6 ore/zi, în weekend.

Astfel, începând de mâine, 15 martie 2023, accesul vizitatorilor va fi permis 4 ore/zi în cursul săptămânii (şi nu două cum era până acum) între orele 13.00-15.00 şi 16.00 -18.00 iar înweekend, de la 12.00 la 18.00.

In secţia Anestezie Terapie Intensivă vizitatorii vor avea acces zilnic între orele 13.00-15.00, durata vizitei fiind de cel mult 10 minute.

In celelalte secţii, durata vizitei este de maximum 30 de minute.

Vizitatorii sunt rugaţi să respecte în continuare o serie de măsuri:

  • să poarte echipamentul de protecţie pus la dispoziţie gratuit de către conducerea SCJU Constaţa (se regăseşte la intrarea în fiecare secţie);
  • să nu vină la vizită dacă prezintă semne clinice de infecţii acute;
  • să respecte instrucțiunile personalului privind măsurile interne de prevenire a transmiterii infectiilor.

Totodată este interzis accesul persoanelor care prezintă semne de infecţii respiratorii acute, a celor care sunt în stare de ebrietate sau au consumat substanţe halucinogene.

Pentru a se evita supraaglomerarea saloanelor, vizitarea pacienţilor se face pe rând acolo unde sunt până la 3 paturi. In saloanele cu 4-6 paturi pot fi vizitaţi maximum doi pacienţi în acelaşi timp iar în saloanele cu mai mult de 6 paturi, pot intra la vizită cel mult 3 aparţinători.

Până acum, accesul vizitatorilor era interzis în secţiile Neonatologie, Obstetrică Ginecologie 1 şi 2, Pediatrie, Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică. Incepând de mâine, vizitele vor fi permise şi în aceste secţii. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233