dobroge.tv

Live

"Nu suntem nemuritori! Sper că vezi câţi oameni plâng pentru tine acum''. Emilian s-a stins din viaţă la doar 20 de ani, după ce ATV-ul pe care se afla s-a răsturnat

14 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 20 de ani a murit, iar un altul a fost rănit, după ce un ATV s-a răsturnat, duminică seară, pe raza localităţii Talea, judeţul Prahova, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, potrivit Agerpres.

Potrivit primelor informații, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers în timp ce conducea un ATV şi s-a răsturnat pe carosabil.În urma impactului, conducătorul ATV-ului a decedat, iar celălalt ocupant, în vârstă de 22 de ani, este asistat medical la faţa locului, precizează sursa citată.

„Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Zeci de meaje de condoleanţe după moartea lui Emilian

"Prea devreme ai plecat dintre noi! Nu-mi vine sa cred. Ai fost o persoana minunata. Un om plin de energie.. Ne faceai mereu sa radem. Nici nu stiu ce as putea sa mai scriu, nu era timpul tau. Aveai toata viata inainte.. Drum lin catre ingeri! Te iubim nespus de mult! Vei trai mereu in inimile noastre, prieten drag!"

"Va anunț cu profundă tristete si durere in suflet dispariția fulgerătoare a celui care a fost finicul nostru Emilian, intr-un accident teribil cu ATV-ul pe raza comunei Talea, Prahova. În vârstă de numai 20 ani soarta i-a împins sufletul spre o lume mai dreaptă, mai bună, lipsită de tarele nedreptății, vrajbei invidiei si al desfrâului. Bunul Dumnezeu să-ti aibă in grije sufletul tău mărinimos, dăruindu-ți liniște si pace in Împarătia Cerului.Condoleanțe familiei îndurerate! Bunul Dumnezeu să vă dea putere, pace si liniște sufletească pentru a depăși această teribila tragedie!"

"Nu suntem nemuritori! Suntem ceea ce Dumnezeu vrea! Dumnezeu te a vrut si te a luat! Sper ca acolo iti va fi mult mai bine decat ti a fost aici pe tot parcursul vietii! Sufleteste vei fi langa noi, iar noi ne vom ruga cu sufletul si vorbele pentru linistea si odihna ta! Ne vei lipsi, insa amintirea ta va ramane in inimile noastre. Sper ca vezi cati oameni plang pentru tine acum. Pacat! Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau si sa te ierte!"

"Dumnezeu să te aibă în pază printre îngeri, copil bun și frumos! Condoleanțe familiei!"

"Prea devreme ai plecat dintre noi! Nu-mi vine sa cred. Ai fost o persoana minunata. Un om plin de energie.. Ne faceai mereu sa radem... Dumnezeu să te ierte O să fii mereu în inima noastră"

"Cuvintele sunt in zadar in aceste momente! Ai fost, ești, si vei rămâne colegul nostru bun, care ne aducea zâmbetul pe buze oricand! Drum lin spre îngeri, te iubim veșnic! Nu te vom uita niciodată, suflet bun!"

"Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Drum lin spre îngeri copil minunat"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233