dobroge.tv

Live

Razii în județul Constanța. Oamenii legii au dat zeci de amenzi: au fost reținute certificate de înmatriculare și permise de conducere

Razii în județul Constanța. Oamenii legii au dat zeci de amenzi: au fost reținute certificate de înmatriculare și permise de conducere
06 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Duminică, 5 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia respectării regimului legal de viteză și a opririlor neregulamentare, pe șoseaua Constanței, strada Portului și bulevardul 1 Decembrie 1918.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei, dintre care șase pentru nerespectarea limitei legale de viteză.

***

Tot duminică, 5 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia neacordării de prioritate și respectării culorii roșii a semaforului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de 15.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 10 permise de conducere, dintre care opt pentru neacordare de prioritate vehiculelor și două pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

***

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia și al Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linia respectării normelor de conviețuire socialăși a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în cartierul Poligonul Viilor.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de peste 9.000 de lei, dintre care opt pentru depășirea limitei legale de viteză, două pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării trei permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și un polițist local din cadrul Poliției Locale Megidia.

***

La data de 5 spre 6 martie 2023, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe DN3, în comuna Valu lui Traian.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare.


Sursă foto: IPJ Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233