dobroge.tv

Live

''Prea mulți inconștienți pe şosele''. Încă o familie îndoliată de un şofer băut - Ileana a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni. Abia terminase tura de muncă

''Prea mulți inconștienți pe şosele''. Încă o familie îndoliată de un şofer băut - Ileana a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni. Abia terminase tura de muncă
03 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Încă o familie a fost îndoliată de un şofer băut. Acesta din urmă a pierdut controlul volanului şi a lovit o femeie care traversa trecerea de pietoni. Tragedia a avut loc seara trecută, în fața Spitalului Județean de Urgență din Slatina, Olt. Femeia lucra ca liftieră, la spital.

Potrivit olt-alert.ro, femeia ieșise din tură și, părăsind spitalul, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, când un autoturism a lovit-o în plin, pătrunzând apoi pe contrasens, unde a izbit o altă mașină, condusă de o femeie de 34 de ani. Ambele victime au fost transportate la spital, unde Ileana V., în vârstă de 51 de ani , a decedat la scurt timp.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism condus de o femeie în vârstă de 39 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, pietonul, o femeie de 51 de ani, din municipiul Slatina și femeia de 39 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ulterior, femeia de 51 de ani a decedat la unitatea spitalicească, a transmis IPJ Olt.

Ambii conducători auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, indicând o valoare negativă pentru șoferița de 39 de ani, respectiv o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 31 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări în acest caz, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Oamenii au postat mesaje de condoleanţe şi de revoltă pe reţelele de socializare. Este al doilea accident în Slatina, în decurs de câteva zile, când mor oameni nevinovaţi din cauza şoferilor beţi sau drogaţi.

"Condoleanțe! Prea multe...prea multe accidente, prea mulți inconștienți pe șosele!!! Păcat ca mor oameni tineri și nevinovați!!!", "Doamne ferește, nu mai poți sa mergi nici pe trecerea de pietoni... Atâtea accidente se fac zilnic... Condoleanțe!!", "Toți drogații bețivii și analfabeții iau permisul pe șpagă vaisamar de asa politie și instructori etc pușcărie sa facă toată viata lor pentru ca a accidentat acea colega de munca a vecinei mele și nu mai trăiește din păcate Dumnezeu s-o odihneasca-n pace și condoleanțe familiei îndurerate greu încercate!", "Alooooo, Politia Romana ce păzește? Doamne ferește toți bețivii și drogații au mașini și te omoară și pe trecerea de pietoni în Slatina Olt și pedeapsa e foarte ușoară pentru ei, vai de ea tară, Dumnezeu s-o ierte și s-o odihneasca-n pace condoleanțe familiei îndurerate".

Sursă foto: Info Trafic Slatina, olt-alert.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233