dobroge.tv

Live

Se fac investiții importante la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”

02 martie 2023
Publicitate

Aparatură de control antitero de ultimă generație, control acces, camere video mult mai performante și un terminal modern. Se fac investiții importante la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”. Sute de milioane de euro au fost atrași din fonduri europene și de stat pentru reabilitarea aeroportului. Prin dezvoltarea de noi infrastructuri se dorește îmbunătățirea și oferirea pasagerilor, dar și a companiilor aeriene celor mai bune servicii.

Se atrag în jur de 100 de milioane de euro din fonduri europene și fonduri de stat. Sunt investiții mari toate. Adică, bani foarte mulți care vor avea o eficiență extraordinară atât din punct de vedere al securității, cât și a siguranței pasagerilor și nu în ultimul rând al serviciilor de calitate odată cu reabilitarea și modernizarea terminalului pe care vrem, suntem nevoiți, ca până la sfârșitul anului să-l și terminăm. Sperăm ca aeroportul să fie mai atractiv.

Avem și un upgrade al balizajului. Și celelalte investiții care sunt pe linie de securitate: aparatură de control antitero de ultimă generație, control acces și camere video mult mai eficiente. Odată cu crearea unui nou OMD și la nivel de oraș al Constanței, să nu uităm că și Mangalia are un OMD, și acum se vrea un OMD la nivel de județ din care să facem și noi parte și să putem să atragem cât mai multe zboruri, să putem să promovăm. Promovarea înseamnă extraordinar de mult și nu neapărat taxele și tarifele pe care noi le avem”, a declarat Bogdan Artagea, director Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233