dobroge.tv

Live

Constanța, orașul lucrărilor: una se termină, alta începe. Chițac: „Să vă așteptați ca anul viitor să fie și Mamaia demolată”

01 martie 2023
Publicitate

Lucrările de pe principalele bulevarde se vor termina anul acesta. Însă, a mai rămas unul nereabilitat: bulevardul Mamaia. Pe lista municipalității, în ceea ce privește modernizarea drumurilor din oraș, se află și acest bulevard. Ba mai mult, din luna ianuarie 2024 o să începem să vedem și primele utilaje. Edilul orașului, Vergil Chițac a dat însă asigurări că lucrările nu vor avea loc pe timpul verii, ci în extrasezon.

Mamaia se va termina. Lucrările pe bulevard anul acesta se vor termina, pe bulevardele principale. Este adevărat că anul viitor vom începe Mamaia, bulevardul Mamaia. Vom începe Mamaia pentru că este pe este pe fișă POAT, fișă POAT înseamnă prioritate la finanțare pe exercițiu financiar POR 2021-2027 și avem bani prealocați. În momentul acesta suntem aproape gata cu proiectul tehnic. Nu fac licitația de execuție cu clauză suspensibilă pentru că este posibil să ne schimbe un standard, se cheamă standardul de NSH, adică să ne oblige să folosim numai materiale care sunt prietenoase cu mediul. Și atunci nu risc să fac licitația. Dar, vă spun eu, cum obținem finanțarea, cum fac licitația de execuție. Deci, să vă așteptați ca anul viitor să fie și Mamaia demolată. Eu adaug cinci-șase luni licitația pentru că sigur vom avea contestații pentru că la români contestația este sport național, în ianuarie-februarie începem”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233