dobroge.tv

Live

''El nu moare că are grija tăticul să îi cumpere ultimele modele de maşini''. Şoferul unui BMW a omorât o femeie nevinovată - era drogat la volan! ''Îl scapă şi de data asta''

''El nu moare că are grija tăticul să îi cumpere ultimele modele de maşini''. Şoferul unui BMW a omorât o femeie nevinovată - era drogat la volan! ''Îl scapă şi de data asta''
01 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un şofer care ar fi urcat drogat la volan a ucis o femeie după ce a provocat un accident grav. Şi soţul femeii se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital.

Tragedia a avut loc luni, 27 februarie 2023, la ieșire din municipiul Slatina. Potrivit martorilor la accident, şoferul de 29 de ani ar fi încercat să depăşească pe linia dublă continuă, iar ce a urmat a costat viaţa unui om. Tânărul este fiul unui consilier judeţean, care este și liderul unuia dintre sindicatelele reprezentative din cadrul fabricii de țevi din Slatina. De altfel, Marian Cristian G. de 29 de ani circula cu maşina tatălui. Testat de oamenii legii cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv T2B OPI și T3B AMP. Se pare că acesta nu ar fi la prima ispravă, fiind în repetate rânduri sancționat pentru depășirea limitei legale de viteză, pentru că a „forțat” semaforul, pentru că nu purta centura etc, potrivit adevarul.ro.

Deși, la scurt timp de la accident, pe rețelele sociale au apărut în comentarii detalii conform cărora tânărul ar fi fost surprins și în trecut, la volan, sub influența drogurilor, reprezentanții IPJ Olt nu confirmă aceste informații.

Tânărul testat pozitiv pentru două substanțe psihoactive conducea un autoturism marca BMW, seria 7 (an de fabricație 2015), care îi aparține tatălului său. Autoturismul apare, de altfel, în declarația de avere a consilierului județean începând cu anul 2020. În primăvara anului trecut polițiștii chiar i-au reținut permisul auto, însă și-a recăpătat documentul pentru că a contestat decizia, speța fiind încă pe rolul instanțelor. În urma accidentului grav petrecut luni, 27 februarie 2023, tânărul a rămas din nou fără permis, mai scrie sursa citată.

Mesaje de revoltă au fost postate pe grupul "Info Trafic Slatina". Oamenii au comentat că acesta era cunoscut ca fiind un pericol public, că nu ar fi fost prima dată când urca drogat la volan şi că a scăpat mereu din cauza influenţei tatălui său:

"Bmv-ul a intrat pe contrasens ca era mort de beat, am fost de fata la accident", "Nu era beat, ci drogat, îl cunosc bine e vecin cu mine. Păcat de cei dragi care au fost implicați în accident. Condoleanțe", "Da, era drogat și numai așa umblă cu acea mașină, tatăl lui nu este procuror așa cum spune cineva mai sus, este director la TMK și într-adevăr , așteptați-vă de acum sa nu pățească nimic pentru acest accident pentru că nu este nici prima nici ultima dată când scapă! Acum vreo săptămână a încercat să îl omoare pe prietenul meu in trafic!", "Cred ca nu aveti idee de cate ori a fost prins drogatul asta la volan si i a luat luat tac'su permisul inapoi. Pentru ca are bani si influența in Slatina", "El nu moare că are grija tăticul lui sa ii cumpere ultimele modele de mașini ca sa fie în siguranță, dar mai omoară mulți alții liniștit și autoritățile nu fac nimic altceva decât să ia bani de la taică-so.. striu că e trist dar în țara asta trăim!"

Toţi cei care au cunoscut-o pe femeia decedată, au doar cuvinte de laudă la adresa ei: "Doamne ce om bun si corect dna Neli , toata stima si respectul pentru dânsa . Dumnezeu s-o odihneasca in pace", "Un om minunat a fost d-na Zahalcă! Nu imi vine sa cred că un drogat i-a pus capăt zilelor! Imi va fi dor de dumneaei! Mereu cu sufletul alaturi de catelusii pe care ii hranea zi de zi, mereu cu o vorba buna pt. oamenii cu care se întâlnea! Un suflet asa bun rar am mai întâlnit!"

Familie distrusă de tânărul teribilist

Victimele accidentului grav, soț și soție, sunt membrii unei cunoscute familiii din Slatina, o familie de negustori care la sfârșitul secolului al XIX-lea deschidea un impozant magazin de hăinărie și pălării pe celebra stradă Lipscani din Slatina (la parterul acelui imobil, în comunism a funcționat singura sală de expoziții din municipiu, sala Artis).

Femeia de 73 ani, care a fost scoasă din mașină cu ajutorul echipajului de descarcerare, și-a pierdut viața la spital. Soțul său, care de asemenea a suferit mai multe traumatisme, se află în continuare la Terapie Intensivă, la spitalul din Slatina.

Șoferul care a pătruns pe contrasens a fost audiat, însă nu s-a dispus împotriva sa nicio măsură preventivă.

I-au fost, de asemenea, recoltate probe de sânge și de urină pentru a se stabili dacă rezultatul pozitiv înregistrat de drug-test este corect, probele fiind trimise la institutul de medicină legală din București.

Sursă foto: "Info Trafic Slatina"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233