dobroge.tv

Live

VIDEOCLIPUL ZILEI. Un consilier PSD a intrat gol, de sub duș, la ședința online a Consiliului de la Sectorul 1

VIDEOCLIPUL ZILEI. Un consilier PSD a intrat gol, de sub duș, la ședința online a Consiliului de la Sectorul 1
24 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Consilierul local PSD Alberto Iosif Caraian a intrat în ședința online a Consiliului local de la Sectorul 1 de vineri dezbrăcat. Acesta era la duș și avea camera pornită, dar nu știa acest lucru. Colegii au început să râdă și i-au atras atenția să închidă camera, scrie hotnews.ro.

Incidentul s-a produs la începutul ședinței, în momentul în care se făcea prezența, iar consilierul PSD a apărut live din duș, în pielea goală și ud. Din când în când se mai spăla.

Colegii au râs copios, apoi cineva i-a spus „Alberto, închide camera”. Consilierul a anunțat că lucrează de acasă fiindcă se simte rău. Sistemul este făcut în fel încât atunci când lași microfonul pornit, pornește automat și camera.

Imediat după ședința de Consiliu Local acesta a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care și-a cerut scuze pentru situație.

„Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”, a scris Caraian.

Și-a dat demisia 

Consilierul Local PSD Sector 1 Albert Caraian şi-a înaintat demisia, a anunţat PSD. 

În urma incidentului regretabil din timpul şedinţei de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian şi-a înaintat demisia”, arată comunicatul de presă al PSD. 

Sursa citată precizează că „pentru că şi-a dat bani necuveniţi din fonduri europene, acuzată de Agenţia Naţională de Integritate şi cercetată de Direcţia Naţională Anticorupţie, Clotilde Armand continuă să fie menţinută în toate funcţiile de către USR”.


Sursă video: Facebook USR Sector 1

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233