dobroge.tv

Live

Două foci din Ucraina ar putea ajunge la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, din Constanţa. ''Partea ucraineană ne-a solicitat salvarea lor''

21 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La un an de la izbucnirea războiului din Ucraina, autorităților din România li se cere din nou ajutorul pentru salvarea a două foci. Mamiferele se află în acest moment la Harkov și aparțin firmei care a mai cerut și în trecut ajutorul pentru salvarea delfinilor. Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii spune că vor fi făcute demersurile pentru aducerea în țară a celor două mamifere.

"Avem o solicitare de salvare a două exemplare de mamifere marine, respectiv pinipede otariide, cunoscute sub denumirile de foci urecheate sau foci cu blană. Exemplarele se află în Harkov, iar partea ucraineană ne-a solicitat salvarea lor. Adresa am primit-o oficial din partea firmei din Ucraina. Aceeași firmă care a făcut dirigențele și pentru solicitarea și salvarea de acum un an și la rândul nostru noi ne dăm ok-ul, suntem deschiși acestui moment. Îl redirecționăm mesajul către Consiliul Județean să putem începe cât mai repede operațiunea respectivă", a declarat Iulian CĂLIN, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233