dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. „Simt că nu mai pot!”. O mamă a mers cu flori și colivă la Consiliul Județean în semn de protest că nu există medic cardiolog pediatru în oraș. VIDEO

21 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O mamă din Constanța a ajuns la capătul răbdării. Roxana își crește singură băiețelul diagnosticat cu sindromul Klinefelter, o boală genetică foarte rară. Ea a trimis Consiliului Județean Constanța o petiție în care solicita mai multe lămuriri legate de starea precară a Spitalului Județean – Secția de Pediatrie.

Însă, după 40 de zile de când a fost depusă petiția, femeia nu a primit niciun răspuns. Astfel, în semn de protest, ea a mers la sediul Consiliului Județean Constanța cu două lalele albe și o colivă cu lumânare.

Simt că nu mai pot! Noi, aici la Constanța, ne batem cu pumnii în piept că vrem Spital de Pediatrie! Bun: vrem! Dar de medici nu avem nevoie?! O consultație la cardiologie în București la aceeași clinică e 850 de lei, un EKG cu interpretare 235. Bun. La Constanța NU avem medic cardiolog pediatru! Maxim … Trist, dar adevărat!

Tot la Constanța: o analiză pe care trebuie să o fac fiului meu costă doar 17.000 lei asta bineînțeles dacă îmi fac un card de fidelitate! Serios?! Am 14 ani vechime în muncă, cotizez la CAS! La cei 17.000 de lei trebuie să adaug 850 de lei la cardiologie plus EKG și ECO! De ce!!!???? De ce la ultima vizită la Județean am găsit așa dezastru? De ce? De ce vrem Spital de Pediatrie și NU avem medici? De ce și de ce și de ce?

Și da, n-aveți decât să mă judecați și să aruncați cu pietre, dar am să fac tot posibilul să mă lupt să pot îmbunătăți ceva în acest oraș măcar pentru sănătatea micuților noștri! O să scriu petiții peste petiții! Cineva trebuie să răspundă! Nu ne putem complace în astfel de situații! Am depus petiții fără rezultat, așa că am dus flori și colivă”, a precizat Roxana Taraș într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.


Sursă foto/video: Roxana Taraș

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233