dobroge.tv

Live

Județul Constanța a intrat sub cod galben de vânt puternic: rafalele vor depăși 70 km/h - alte județe sub cod portocaliu de ninsoare, vânt și viscol. HARTĂ

Județul Constanța a intrat sub cod galben de vânt puternic: rafalele vor depăși 70 km/h - alte județe sub cod portocaliu de ninsoare, vânt și viscol. HARTĂ
18 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Din această dimineață, de la ora 08.00 și până duminică, 19 februarie, la ora 20.00, judeţul Constanța se află sub atenționare de cod galben de vânt puternic.

„În intervalul menționat, în nord-vestul, nordul, centrul și local în sudul și în extremitatea de sud-est a țării, temporar vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 55...65 km/h și izolat 70 km/h”, transmit meteorologii.

Tot în această dimineață a intrat în vigoare și un cod portocaliu de intensificări ale vântului și viscol puternic. Acesta este valabil până duminică la ora 20.00, la altitudini mai mari de 1700 m în Munții Apuseni, Carpații Meridionali și de Curbură.

„În intervalul menționat, la altitudini mai mari de 1700 m în Munții Apuseni, Carpații Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, cu rafale de peste 100...120 km/h și va fi viscol puternic”, mai transmit meteorologii.

Seara trecută, la ora 20.00, a intrat în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului și viscol, la munte, la peste 1700 m altitudine, valabil până luni, 20 februarie, ora 10.00.

„La munte, la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi perioade în care vântul va avea intensificări susținute cu rafale de peste 70...100 km/h, va fi viscol și vizibilitate scăzută”, notează ANM.

Și tot seara trecută, la ora 20.00, a intrat în vigoare și un cod portocaliu de ninsori, viscol și precipitații moderate cantitativ, valabil până duminică, ora 20.00.

„În intervalul menționat în zona de munte a județelor Maramureș, Bistrița Năsăud, și Suceava, la altitudini de peste 1700 m, temporar va ninge viscolit, se va depune strat consistent de zăpadă, iar vizibilitatea va fi redusă.

La altitudini sub 1700 m, temporar va ploua, prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 40...50 l/mp și izolat 60...70 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă.

În nordul, nord-vestul și centrul țării vor fi precipitații moderate cantitativ și pe alocuri se vor acumula peste 25…35 l/mp”, mai transmite ANM.


Sursă foto: Info Sud-Est / ANM

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233