dobroge.tv

Live

''Viteza nu mă va ucide niciodată!''. Robert s-a stins la doar 18 ani, la puţin timp după ce a devenit şofer: ''Hai înapoi, fratele meu!''

''Viteza nu mă va ucide niciodată!''. Robert s-a stins la doar 18 ani, la puţin timp după ce a devenit şofer: ''Hai înapoi, fratele meu!''
16 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 18 ani s-a stins din viaţă în urma unui accident ce a avut loc la doar două săptămâni după ce a devenit şofer. Familia este distrusă de durere şi se pregăteşte de înmormântare.

„În data de 14 februarie 2023, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brasov au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc la ieșirea din Teliu spre Brașov, soldat cu decesul unei persoane.

Politistii rutieri, sositi în cel mai scurt timp la fața locului, au constatat cã douã autoturisme au intrat în coliziune la intersectia ce face legatura între localitățile Budila si Dobârlău, în urma impactului rezultând 3 victime, dintre care una a decedat, respectiv un bãrbat în vârstã de 18 ani, șoferul unuia dintre autovehicule.

În continuare se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpă, urmând ca, la finalizarea acestora, să se stabilească circumstanțele producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, pentru mytex.ro.

Cei care care l-au cunoscut au postat mesaje dureroase pe reţelele de socializare.

"Dumnezeu sa te odihnească în pace ,drum lin spre cer,nu te vom uita niciodată prieten drag. Dumnezeu sa te odihnească in pace,ai lasat un gol imens in inimile tuturor,nu te vom uita niciodată om bun"

"Vei rămâne in inima mea!"

"Doamne nu îmi vine să cred. Te-ai dus prea de vreme suflet bun.Dumnezeu sa te odihnească nu te vom uita nici o data prieten drag"

"Of, doamne, nu ne vine sa credem, sufletul meu, ne ai lăsat prea devreme, cu cine mai ma cert eu, Robica spune-mi și mie cu cine? ca ai plecat și m-ai lăsat, m-ai lăsat Robica, de ce m-ai lăsat, spune-mi de ce Robica, hai înapoi, ingerul nostru, hai înapoi, fratele meu, nu te voi uita toată viata mea , sper ca de acolo, de sus, sa ai grija de mine, sa nu ma lași a nimănui. Domnul te-a vrut lângă el ca te a iubit mai mult , acum ești înger sus în ceruri, ne veghezi de acolo, de sus, Robica, ce ai făcut? "VITEZA NU MA VA UCIDE NICIODATĂ, MIE VITEZA IMI REZOLVA PROBLEMELE". Doamne nu îmi vine sa cred ca ni l-ai luat lângă tine, n-am cuvinte sa pot explica durerea din sufletul meu. Dar într-o zi ne vom întâlni acolo sus., Ai grija de tine, ingerasul meu! TE VOI IUBI TOATA VIATA MEA FRATELE MEU DRAG , DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE", a scris sora tânărului, pe Facebook.

"Drum lin spre cer,spre ingeri acum faci si tu parte dintre ei. Aprindem o lumanare sa ne rugam cu semenire pentru sufletul care azi nu mai e printre noi.. odihneste.te in pace, suflet bun"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233