dobroge.tv

Live

Facebook aduce modificări în newsfeed

Facebook aduce modificări în newsfeed
02 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Facebook a identificat o nouă cale de a-şi ţine cât mai activi utilizatorii şi, totodată, de a creşte numărul celor care se înscriu în grupurile de discuţii - prin aducerea postărilor din grupurile publice în newsfeed.

Potrivit news.ro, până acum, conţinutul din grupurile de discuţii era afişat în newsfeed-ul utilizatorilor doar din grupurile din care aceştia făceau parte, indiferent dacă era vorba de un grup public ori privat. Acum, utilizatorii vor vedea în newsfeed şi postări din grupuri în care nu s-au înscris, dar despre care crede algoritmul companiei că ar fi interesant.

Conţinutul din grupurile publice considerat relevant pentru utilizator va fi afişat şi în alte părţi ale reţelei sociale şi chiar în afara acesteia. Facebook va lăsa boţii Google să indexeze acest conţinut pentru a ranka în motorul de căutare cu postările din grupurile publice.

Deschiderea în acest fel a grupurilor publice de Facebook poate atrage comentarii şi persoane nedorite, care să afecteze negativ experienţa membrilor unui grup. În plus, conţinutul grupurilor extremiste, pe care Facebook încearcă fără prea mare succes să-l cenzureze, va deveni şi mai vizibil.

Pentru a compensa cumva aceste aspecte, Facebook le promite administratorilor de grupuri instrumente automatizate de moderare, care să blocheze singure conţinutul nedorit pe baza anumitor criterii, precum cuvintele cheie, mai scrie sursa citată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233