dobroge.tv

Live

Vreme rece în Dobrogea, în următoarele zile. Meteorologii anunță vânt, ninsori și temperaturi care vor scădea până la -10 grade

Vreme rece în Dobrogea, în următoarele zile. Meteorologii anunță vânt, ninsori și temperaturi care vor scădea până la -10 grade
07 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Se răcește vremea în Dobrogea, în următoarele zile. Meteorologii anunță temperaturi care vor scădea până la -10 grade. Mai mult, se vor semnala ninsori și vânt puternic cu rafale de până la 65 de km/h.

Marți, 7 februarie, vremea va fi rece. Cerul va avea înorări temporare, iar pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua, cu rafale de 50 - 60 km/h, iar pe litoral de până la 65 km/h, amplificând senzația de frig. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 1 grad, iar cele minime între -8 și -3 grade.

Și miercuri, 8 februarie, vremea se va menține rece. Cerul va avea înnorări temporare și, izolat, va mai ninge slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare mai ales în zona de coastă, cu rafale în general de 55 - 65 km/h, îndeosebi în zona de coastă, amplificând senzația de frig. Temperaturile maxime se vor situa între -2 și 1 grad, iar cele minime între -8 și -3 grade.

Joi, 9 februarie, vremea va fi în continuare rece, deosebit de rece noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 3 grade, iar cele minime între -10 și -2 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în zona de coastă.

Iar vineri, 10 februarie, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zona de coastă ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 4 grade, iar cele minime între -8 și -2 grade.

Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis și o informare meteo de val de frig, în perioada 5-10 februarie.

În intervalul menționat vremea va fi rece în toate regiunile, cu temperaturi maxime preponderent negative. Va fi ger noaptea și dimineața în regiunile intracarpatice, dar pe arii mai restrânse și în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -14 și -4 grade, izolat mai scăzute până spre -20...-18 grade. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, amplificând senzația de frig”, transmit meteorologii.


Sursă foto: Libertatea / ANM

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233