dobroge.tv

Live

Conductele din Constanța se repară pe o parte și plesnesc pe alta. Liviu Popa: „Sistemul de termoficare este foarte vechi. Are în jur de 40 de ani și trebuia înlocuit de 15 ani”

03 februarie 2023
Publicitate

Se repară pe o parte, plesnesc pe alta. Conductele din orașul Constanța au o vechime de peste 40 de ani. Multe dintre ele nu au mai fost schimbate de când au fost montate. Aceasta este si principala cauză pentru care în municipiu au loc așa de multe avarii. Directorul societății de termoficare susține că lucrările la Magistrala 1 s-au finalizat. Tot el a mai spus că „din cauză că starea de coroziune a conductelor este foarte mare orice încărcare la un ritm mai mare poate produce altă avarie”

Sistemul de Termoficare din municipiul Constanța este unul foarte vechi. Pentru că are în jur de 40 de ani, trebuia înlocuit de 15 ani. Prima etapă este finalizată în proporție de 50% din implementare, din cei 21,6 kilometri. Etapa a doua a fost scoasă la licitație. Această magistrală prevăzută în etapa a doua este pe aliniamentul de la CET Palas până în Tomis Nord pe Dezrobirii și schimbă direcția în intersecția de la Tomis cu Soveja.

După 10-15 poate mai multe ore de lucru continuu cu echipele de lucrători ai societății noastre, reușim să pornim, la umplerea din CET Palas apar alte avarii care ne dau peste cap și comunicatele în care prevedem că vom da drumul la o anumită oră sau în jurul dimineții sau a serii.

Sperăm că în circa trei-patru ani, lucrurile vor sta mai bine în Constanța decât în oricare altă parte”, a declarat Liviu Popa, directorul societății de termoficare din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233