dobroge.tv

Live

Probleme cu pavelele din parcul de la Far: unele sunt crăpate, iar în anumite zone există diferențe de nivel. Ovanesian: „Eu sunt super optimistă că lucrările vor arăta bine la sfârșit”

03 februarie 2023
Publicitate

Lucrările de reabilitare a parcului de la Far au început anul trecut în luna noiembrie. Acesta ar fi trebuit să fie gata în aproape patru luni. Însă, mai e mult până la finalizare. Mai grav este că, între timp pe alocuri au părut și primele „defecțiuni”. Unele pavele s-au crăpat, iar în alte părți acestea nu au fost montate la același nivel. De cealaltă parte, city-managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian a spus că nivelarea se va face la finalizarea lucrărilor. De asemenea, a afirmat că pavele care sunt crăpate vor fi schimbate, însă dacă sunt doar ciobite într-un colț nu vor fi scoase și înlocuite cu altele.

Ca și calitate a lucrărilor mă exprim când se finalizează. Nu pot să spun acum pentru că nu au terminat. Deci sunt încă lucrări, cel puțin aducerea pavelelor la același nivel este o chestiune care se întâmplă la sfârșit, după ce le-au montat pe toate. Nu pot să mi le egalizeze pe porțiunea asta și să pretind să fie egalizate în același timp și cu porțiunea asta pe care o s-o facă altă dată.

La momentul la care vor monta tot pe porțiunea de jos, atunci intră cu nu știu ce echipamente care merg peste absolut toate.. habar n-am.. ceva cu șenile, ceva fără șenile, ceva greu care le aduce pe toate la același nivel. Dacă l-aș pune să-mi egalizeze pe bucățele, bucata egalizată astăzi nu ar fi la același nivel cu bucata egalizată mâine. Deci trebuie să-mi monteze peste tot și după aceea se egalizează.

Nu vor rămâne bucăți ciobite semnificativ pentru că acum nu o să-i pun pentru că un colțișor este ciobit să schimbe. Nici nu se pune problema. Eu sunt super optimistă că lucrările la parcul de la piațeta Farului vor arăta bine la sfârșit pentru că altfel nu se recepționează. E proiect pe o direcție de care sunt foarte atașată, pe care le supraveghez de aproape”, a declarat Felicia Ovanesian, city-managerul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233