dobroge.tv

Live

Primăria nu știe nimic despre echipamentele inutile livrate la grădinița Amicii. Ovanesian: „Cred totuși că este un proiect mai vechi care nu aparține actualei administrații”

02 februarie 2023
Publicitate

Proiectul a fost conceput în fosta administraţie locală, şi nu mai poate fi întors din drum. Reprezentanții primăriei au susținut că vor verifica ceea ce s-a întâmplat la grădinița „Amicii”. Însă, momentan nu știu nimic despre aceste achiziții. „Prestatorul ar fi trebuit să observe ce i se cere pentru o grădiniță”, a subliniat Felicia Ovanesian, city-managerul municipiului Constanța.

CITEȘTE ȘI: Dotări ca pentru un restaurant, în bucătăria unei grădinițe din Constanța. Au primit friteuze, cuptoare cu microunde și frigidere de mărimi industriale: „Nu avem ce face cu ele. Sunt inutile și ocupă loc”

Nici măcar nu știu când au fost inițiate aceste proiecte, când a fost făcut caietul de sarcinii, dacă figurează sau nu figurează în caietul de sarcini achiziția unor asemenea echipamente de bucătărie. Cred totuși că este un proiect mai vechi care nu aparține actualei administrații. Eu ma îndoiesc că cine ar fi achiziționat altceva decât ce scria în caietul de sarcini. Cu siguranță o să fie identificate remedii, dar trebuie mai întâi să identificăm unde este problema.

Nu se poate face nimic cu echipamentele care au fost achiziționate, atâta vreme cât ele figurau în caietul de sarcini. Pe cine să trag de mână câtă vreme prestatorul a făcut exact ce scria în caietul de sarcini. Dacă asta scrie în caietul de sarcini și au achiziționat conform caietului de sarcini, mă îndoiesc că se mai poate face ceva.

Problema este ori în caietul de sarcini, ori în implementarea efectivă a obiectului achiziției. Dacă este culpa în sarcina celui care a elaborat caietul de sarcini, culpa aparține celui care a elaborat caietul de sarcini, este opinia mea juridică, dată fiind pregătirea de formație juridică. Dacă problema este la ce a făcut prestatorul, adjudecatarul procedurii de achiziție, răspunde adjudecatarul procedurii de achiziție”, a declarat Felicia Ovanesian, city-managerul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233